Aprašymas
Skonio aprašymas. Skaisčios šviesiai geltonos su žalsvu atspalviu spalvos. Elegantiškas, kartu intensyvus šeivamedžio, akacijų, persikų, pievų gėlių aromatas. Puikios kompleksiškos struktūros, burnoje justi žaliosios citrinos gaiva, gėlės bei sunokę vaisiai. Poskonis ilgai trunkantis.
Derinimo su maistu rekomendacija: ragaukite su makaronais pagardintais jūrų gėrybėmis, žuvies ar sūrio pyragais, kepta žuvimi, keptais baravykais, ne itin intensyvaus skonio baltos mėsos patiekalais.
Brandinimo trukmė: 85% vyno brandinamas cemento talpose, likę 15% kontakte su mielių nuosėdomis 7 mėnesius brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse, vėliau vynas dar 5 mėnesius bręsta butelyje.
Rekomenduojama patiekti: 10–12 °C temperatūros.