Aprašymas
Skonio aprašymas. Tamsios rubino spalvos. Kompleksiškas, intensyvus sunokusių raudonų vaisių, gervuogių, slyvų, našlaičių aromatas, jį papildo balzaminės, saldžių prieskonių, juodojo šokolado, juodųjų pipirų natos. Aromatingas, švelnių taninų, puikios struktūros ir dermės, pasižymintis ilgai trunkančiu poskoniu.
Derinimo su maistu rekomendacija: ragaukite šį vyną su mėsos užkandžiais, intensyvesnio skonio raudonos mėsos patiekalais (pvz., mėsos kukuliais pomidorų padaže, vyne troškinta jautiena), ant grotelių keptais kepsniais.
Brandinimo statinėse trukmė: vynas 12 mėnesių brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse, o vėliau dar mažiausiai 24 mėnesius butelyje.
Rekomenduojama patiekti: 15–16 °C temperatūros.