Aprašymas
Skonio aprašymas. Tamsios rubino spalvos. Intensyvus juodų vyšnių, mėlynių, gervuogių, raudonų vaisių, džiovintų slyvų, saldžių prieskonių aromatas. Vaisiškas, burnoje justi tamsios uogos ir švelnūs taninai.
Derinimo su maistu rekomendacija: dera su ryškesnio skonio raudonos mėsos ar žvėrienos patiekalais, ant grotelių keptais raudonos mėsos kepsniais, brandintais intensyvesnio skonio sūriais.
Rekomenduojama patiekti: 18–20 °C temperatūros.
GAMINTOJO APRAŠYMAS
„Masseria Tagaro“ – šeimai priklausantis vyno ūkis su vynuogynais plytinčiais pačiame Apulijos regiono viduryje esančiame Itrijos slėnyje, kur nuostabų derlingo slėnio vynuogynų, alyvmedžių ir migdolų giraičių kraštovaizdį puošia kūgiški plačiai išsibarsčiusių trulių (tipiškas vietos statinys, it. trulli) stogai. Vyninė šiuo metu valdoma trečios vyndarių šeimos kartos, kurie patys griežtai kontroliuoja visus vyno gamybos procesus – nuo vynuogių surinkimo iki išpilstymo į butelius, taip užtikrinama aukšta vynų kokybė.