Aprašymas
Skonio aprašymas. Šviesiai geltonos su žalsvu atspalviu spalvos. Kompleksiškas, išraiškingas ir tuo pačiu elegantiškas aromatas, kuriame justi persikai, mandarinai, imbieras, citrininis pyragas, migdoliniai sausainiai. Sausas, burnoje harmoningai dera intensyvus vaisių skonis, maloni gaiva ir kreminė tekstūra. Poskonis tvarus.
Derinimo su maistu rekomendacija: ragaukite kaip aperityvą prieš valgį, taip pat prie įvairių užkandžių, sodresnio skonio jūros gėrybių, žuvies ar baltos mėsos patiekalų, minkštų baltojo pelėsio sūrių.
Brandinimo kontakte su mielių nuosėdomis trukmė: 48 mėnesiai.
Rekomenduojama patiekti: 7–8 °C temperatūros.
GAMINTOJO APRAŠYMAS
Vyndarių bendrija „Cavit“ – viena didžiausių Trentino-Alto Adidžės regione, Italijos šiaurės rytuose. Įkurta 1950 metais vietos vyndariams nusprendus, jog šiame regione bendros investicijos ir rinkodara duos žymiai daugiau naudos nei pavienės pastangos, šiuo metu ji vienija 10 vyninių ir 4500 vynuogių augintojų. „Cavit“ priklausantys vynuogynai išsidėstę skirtingame aukštyje ir dirvožemyje, tai lemia asortimento įvairovę, kuriame gausu vyno gaminamo tiek iš tarptautinių vynuogių veislių, tiek iš vietinių. Gilios vyndarystės žinios, gerai organizuotas darbas, nepaliaujamos investicijos tyrimams ir naujiems projektams užtikrina puikią „Cavit“ vynų kokybę.