Aprašymas
Skonio aprašymas. Intensyvios rubino raudonumo spalvos. Kvapas koncentruotas, sodrus, kuriame skleidžiasi raudoni vaisiai, miško uogos, razinos, datulės, prieskoniai. Svarus, klampus, burnoje dominuoja salsvi sunokusių vaisių, juodų uogų akcentai. Poskonyje justi prieskoniai.
Derinimo su maistu rekomendacija: ragaukite šį vyną su sodriais raudonos mėsos troškiniais, raudonos mėsos patiekalais, brandžiais kietais pikantiško skonio sūriais.
Vyno gamyba: gaminamas iš rankomis skinto, 4 savaites vėdinamoje patalpoje vytinto uogų derliaus.
Brandinimo statinėse trukmė: 10 mėnesių brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse, o vėliau dar mažiausiai 4 mėnesius butelyje.
Rekomenduojama patiekti: 16–18 °C temperatūros.