Aprašymas
Skonio aprašymas. Šviesios aukso spalvos. Išraiškingas, elegantiškas greipfrutų, melionų, figų, citrusinių vaisių cukatų, vanilės aromatas. Sausas, puikios dermės, glotnios tekstūros, su burnoje dominuojančiais sunokusiais vaisiai. Poskonis tvarus.
Derinimo su maistu rekomendacija: vynas puikiai dera prie tuno tartaro, daugiaryžio, sodresnio skonio žuvies (ypač kardžuvės) patiekalų, minkštų baltojo pelėsio sūrių.
Rekomenduojama patiekti: 10–12 °C temperatūros.
GAMINTOJO APRAŠYMAS
Vyndarių bendrija „Cavit“ – viena didžiausių Trentino-Alto Adidžės regione, Italijos šiaurės rytuose. Įkurta 1950 metais vietos vyndariams nusprendus, jog šiame regione bendros investicijos ir rinkodara duos žymiai daugiau naudos nei pavienės pastangos, šiuo metu ji vienija 10 vyninių ir 4500 vynuogių augintojų. „Cavit“ priklausantys vynuogynai išsidėstę skirtingame aukštyje ir dirvožemyje, tai lemia asortimento įvairovę, kuriame gausu vyno gaminamo tiek iš tarptautinių vynuogių veislių, tiek iš vietinių. Gilios vyndarystės žinios, gerai organizuotas darbas, nepaliaujamos investicijos tyrimams ir naujiems projektams užtikrina puikią „Cavit“ vynų kokybę.