Aprašymas
Skonio aprašymas. Gilios rubino spalvos. Koncentruotas, stiprus aromatas, kuriame justi vyšnios, spanguolės, našlaitės, džiovintos miško uogos, saldymedis, tabakas, kavos pupelės, gvazdikėliai, juodasis pipiras. Svarus, puikios kompleksiškos struktūros, pasižymintis puikiai integruotais taninais bei tvariu poskoniu.
Derinimo su maistu rekomendacija: ragaukite šį vyną su mėsos troškiniais, lėtai keptais ėrienos šonkauliais, baravykais pagardintais jautienos kepsniais, ant grotelių keptais jautienos ar žvėrienos patiekalais.
Brandinimo statinėse trukmė: vynas 14 mėnesių brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse, o vėliau dar mažiausiai 30 mėnesių butelyje.
Rekomenduojama patiekti: 18 °C temperatūros.