Aprašymas
Skonio aprašymas. Skaidrios gintaro spalvos. Sodrus, kompleksiškas aromatas, kuriame skleidžiasi persikų, abrikosų, figų, datulių, mandarinų žievelių, citrinų džemo, akacijų medaus, bergamotės, džiovintų žolelių kvapai. Burnoje harmoningai dera salsvos džiovintų vaisių natos ir mineralų gaiva. Poskonis itin ilgai trunkantis.
Derinimo su maistu rekomendacija: ragaukite šį vyną vieną, taip pat dera su anties krūtinėle pagardinta karamelizuotais vaisiais ir riešutais, ančių kepenėlėmis su figų džemu (pranc. foie gras), brandintais mėlynojo pelėsio sūrais, įvairiais desertais (pvz. itališkais sausainiais, šokoladu, rikotos tarta).
Vyno gamyba: gaminamas iš rankomis skintų, kruopščiai atrinktų nepažeistų uogų kekių. Dalis derliaus uogų 4 savaites buvo vytinamos saulėje.
Brandinimo trukmė: vynas 8 mėnesius brandinamas nerūdijančio plieno talpose, vėliau mažiausiai 12 mėnesių butelyje.
Rekomenduojama patiekti: 14 °C temperatūros.