Valpolicella neutra_web

Tommasi Valpolicella DOC

Kaina: 14,00

Vyno stilius: Raudonasis sausas
Vynuogė: 60 % Corvina Veronese, 30 % Rondinella, 10 % Molinara
Šalis: Italija
Regionas: Venetas
Apeliacija: Valpolicella DOC
Stiprumas: 12.0%
Tūris: 0,75 l

Kategorija: Žyma:

Produkto aprašymas

Skoninės savybės

Ryškios rubino raudonumo spalvos. Gaivus, vaisiškas aromatas, kuriame dominuoja vyšnios, braškės, avietės, gervuogės su švelnia riešutų ir prieskonių užuomina. Gerai subalansuoto, gana intensyvaus raudonų vaisių skonio, kurį papildo salsvos vyšnių natos.

Pateikimas

Ragaukite šį vyną su mėsos padažais pagardintais makaronais, pica, daržovių, baltos ar raudonos mėsos patiekalais bei šviežiu sūriu. Rekomenduojama tiekti: 16–18 °C temperatūros.

Brandinimas

Vynas 6 mėnesius brandinamas ąžuolo statinėse.

Gamintojas

„Tommasi“ vyno ūkis, plačiai pasaulyje žinomas Valpolicella Classica DOC vyno gamintojas, išsidėstęs pačiame Valpoličelos zonos šerdyje, nedideliame miestelyje Pedemonte, Veronos šiaurės rytuose, Lessini kalnų papėdėje, netolies Gardos ežero. Įkurtą 1902 metais „Tommasi Viticoltori“ vyninę valdo jau 4-oji Tommasi šeimos karta, su kuria 1997 metais prasidėjo jų ambicinga investicinė programa skirta įgyti žemes geriausiuose Italijos vyno regionuose. Šiuo metu greta istorinių vynų iš Valpolicella Classica regiono, „Tommasi“ asortimente puikuojasi vynai iš Maremos Toskanoje, pagaminti vyninėje „Poggio al Tufo“, prosecco vynai gaminami „Filodora Estate“ vyninėje Trevize, taip pat vynai iš Mandurijos Apulijoje, gaminami „Masseria Surani“ vyno ūkyje, iš Oltrepo Pavese zonos Lombardijoje – vyninė „Tenuta Caseo“ ir galiausiai, vynai gaminami 2015 metais įsigytoje vyninė „Casisano“, kuri įsikūrusi Montalčino apylinkėse, Toskanoje. Visus šiuos ūkius vienija itin aukšti kokybės standartai ir esminis Tommasi šeimos siekis – kad vynai išsiskirtų aiškiu identitetu, atspindinčiu savitą kiekvieno regiono geografiją ir dirvožemį, ant kurio auga vynmedžiai.