Casisano_Brunello-di-Montalcino.jpg

Tommasi Casisano Brunello di Montalcino DOCG 2011

Kaina: 57,00

Vyno stilius: Raudonasis sausas
Vynuogė: 100 % Sangiovese Grosso
Šalis: Italija
Regionas: Toskana
Apeliacija: Brunello di Montalcino DOCG
Stiprumas: 14.0%
Tūris: 0,75 l

Kategorija: Žyma:

Produkto aprašymas

Skoninės savybės

Rubino spalvos su granato atspalviu. Kompleksiškas, intensyvus, kartu itin elegantiškas aromatas, kuriame justi sunokusios miško uogos, juodosios vyšnios, žibutės, kava, prieskoniai, tabakas. Puikios kompleksiškos struktūros, aksominių taninų. Poskonis ilgai trunkantis su švelniu vanilės akcentu.

Pateikimas

Puikiai dera su sodriais mėsos troškiniais, raudonos mėsos kepsniais, ant grotelių keptais jautienos ar žvėrienos patiekalais, brandžiais kietais pikantiško skonio sūriais. Rekomenduojama tiekti: 18 °C temperatūros.

Brandinimas

Vynas 36 mėnesius brandinamas ąžuolo statinėse, o vėliau dar 4 mėnesius butelyje.

Gamintojas

Toskanos kalvų, kilnių vynuogynų bei nuostabių alyvmedžių apsuptyje įsikūręs vyno ūkis „Podere Casisano“ – nauja Tommasi šeimos vyno istorija. Šimtmetį gyvuojantis vyno ūkis „Podere Casisano“ išsidėstęs pietinėje apeliacijos Brunello di Montalcino DOCG dalyje (pastaroji sutampa su Montalčino komuna), visai šalia Sant‘Antimo vienuolyno, kuris laikomas bene seniausiu pastatu regione. Vis dėlto vynas, ypatingai „Brunello di Montalcino“, yra svarbiausias Montalčino pasididžiavimo objektas.
Nuo 1997 metų Tommasi vyninės plėtra buvo nukreipta į regionus, kuriuose didžiausias potencialas gaminti aukštos klasės vyną, o su prabanga ir prestižu siejamas Montalčinas patraukė dėmesį teritorijos
teikiamomis idealiomis galimybės gaminti ilgaamžius, aiškaus ir stipraus identiteto vynus. Neatsitiktinai „Brunello di Montalcino“ – vienas geriausiai žinomų, vertinamų bei brangiausių Italijos vynų. Šeimai priklauso 53 ha žemės, kurios 22 ha užima vynuogynai, o 8 ha – alyvmedžiai.
Naujoji „Podere Casisano“ vyno era tarsi sinonimas aukščiausiai vyndarystės kokybei, kur apjungiama Tommasi šeimos vyno gamybos meistrystė ir išskirtinis Montalčino vietovės potencialas.