u'Cucci

Tagaro U’Cucci Susumaniello

Kaina: 35,00

Vyno stilius: Raudonasis sausas
Vynuogė: 100 % Susumaniello
Šalis: Italija
Regionas: Apulija
Stiprumas: 14.0%
Tūris: 0,75 l

Kategorija: Žyma:

Produkto aprašymas

Skoninės savybės

Tamsios raudonos su granato atspalviu spalvos. Koncentruotas, kartu subtilus aromatas, kuriame skleidžiasi vyšnių, slyvų, granatų, miško uogų, salsvų prieskonių, juodojo šokolado, juodųjų pipirų kvapai. Tvirtos struktūros, švelnių taninų, pasižymintis ilgai trunkančiu poskoniu.

Pateikimas

Ragaukite su raudonos mėsos ar žvėrienos patiekalais, raudonos mėsos troškiniais, brandintais sūriais. Rekomenduojama tiekti: 18–20 °C temperatūros.

Brandinimas

Vynas 18 mėnesių brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse, o vėliau dar 6 mėnesius butelyje.

Gamintojas

„Masseria Tagaro“ – šeimai priklausantis vyno ūkis su vynuogynais plytinčiais pačiame Apulijos regiono viduryje – Itrijos slėnyje, kur pasakišką derlingo slėnio vynuogynų, alyvmedžių bei migdolų giraičių kraštovaizdį puošia kūgiški plačiai išsibarsčiusių trulių (it. trulli) stogai. Vyninė šiuo metu valdoma trečios vyndarių šeimos kartos, kurie patys itin griežtai kontroliuoja visus vyno gamybos procesus – nuo vynuogių surinkimo iki išpilstymo į butelius, taip užtikrinama aukšta vynų kokybė. „Masseria Tagaro“ vyno ūkis išsiskiria moderniais sprendimais ir inovacijomis, tuo pat metu nepamirštamos ir senosios Apulijos vyndarystės tradicijos.