Produkto aprašymas
Skoninės savybės
Gilios rubino su violetiniu atspalviu spalvos. Kvepia raudonais vaisiais, gervuogėmis, serbentais, slyvomis, gvazdikėliais, cinamonu, kvapiaisiais pipirais. Burnoje justi švelnus, sunokusius vaisius primenantis skonis lydimas harmoningai integruotų taninų. Poskonis tvarus.
Pateikimas
Dera su ryškesnio skonio raudonos mėsos patiekalais, troškiniais, ant grotelių keptais kepsniais, taip pat su kietais pikantiško skonio sūriais. Rekomenduojama tiekti: 18–20 °C temperatūros.
Gamintojas
„Masseria Tagaro“ – šeimai priklausantis vyno ūkis su vynuogynais plytinčiais pačiame Apulijos regiono viduryje – Itrijos slėnyje, kur pasakišką derlingo slėnio vynuogynų, alyvmedžių bei migdolų giraičių kraštovaizdį puošia kūgiški plačiai išsibarsčiusių trulių (it. trulli) stogai. Vyninė šiuo metu valdoma trečios vyndarių šeimos kartos, kurie patys itin griežtai kontroliuoja visus vyno gamybos procesus – nuo vynuogių surinkimo iki išpilstymo į butelius, taip užtikrinama aukšta vynų kokybė. „Masseria Tagaro“ vyno ūkis išsiskiria moderniais sprendimais ir inovacijomis, tuo pat metu nepamirštamos ir senosios Apulijos vyndarystės tradicijos.