Produkto aprašymas
Skoninės savybės
Intensyvios rubino raudonumo spalvos. Kvapas koncentruotas, sirpus, kuriame skleidžiasi raudoni vaisiai, miško uogos, razinos, datulės, prieskoniai. Burnoje pojūtis klampus, su jaučiamais salsvais sunokusių vaisių, juodų uogų akcentais. Poskonis prieskoniškas.
Pateikimas
Ragaukite šį vyną su sodriais raudonos mėsos troškiniais, raudonos mėsos patiekalais, brandžiais kietais pikantiško skonio sūriais. Rekomenduojama tiekti: 16–18 °C temperatūros.
Gamybos procesas
Gaminamas iš rankomis skinto ir 4 savaites vėdinamoje patalpoje vytinto uogų derliaus. Vynas 10 mėnesių brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse, o vėliau dar mažiausiai 4 mėnesius butelyje.
Gamintojas
„Masseria Tagaro“ – šeimai priklausantis vyno ūkis su vynuogynais plytinčiais pačiame Apulijos regiono viduryje – Itrijos slėnyje, kur pasakišką derlingo slėnio vynuogynų, alyvmedžių bei migdolų giraičių kraštovaizdį puošia kūgiški plačiai išsibarsčiusių trulių (it. trulli) stogai. Vyninė šiuo metu valdoma trečios vyndarių šeimos kartos, kurie patys itin griežtai kontroliuoja visus vyno gamybos procesus – nuo vynuogių surinkimo iki išpilstymo į butelius, taip užtikrinama aukšta vynų kokybė. „Masseria Tagaro“ vyno ūkis išsiskiria moderniais sprendimais ir inovacijomis, tuo pat metu nepamirštamos ir senosios Apulijos vyndarystės tradicijos.