Aprašymas
Skonio aprašymas. Intensyvios rubino raudonumo spalvos. Išraiškingas, sodrus vyšnių, gervuogių, slyvų uogienės, juodojo šokolado aromatas, kurį papildo vanilės, cinamono akcentai. Burnoje pojūtis švelnus, kur dominuoja sunokusių vaisių, miško uogų skonis lydimas švelnių taninų. Poskonis tvarus.
Derinimo su maistu rekomendacija: ragaukite šį vyną su mėsos padažais pagardintais patiekalais, sodriais raudonos mėsos troškiniais, ant grotelių keptais patiekalais bei brandintais sūriais.
Vyno gamyba: gaminamas iš rankomis skinto, 5 savaites vėdinamoje patalpoje vytinto uogų derliaus.
Brandinimo statinėse trukmė: 12 mėnesių brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse, o vėliau dar mažiausiai 4 mėnesius butelyje.
Rekomenduojama patiekti: 18–20 °C temperatūros.