Passo-del-Sud-EDIZIONE

Passo del Sud Appassimento Edizione

Kaina: 12,00

Vyno stilius: Raudonasis sausas
Vynuogė: 40 % Nero di Troia,  30 % Primitivo,  30 % Merlot
Šalis: Italija
Regionas: Apulija
Stiprumas: 15.0%
Tūris: 0,75 l

Kategorija: Žyma:

Produkto aprašymas

Skoninės savybės

Intensyvios rubino raudonumo spalvos. Išraiškingas, sodrus vyšnių, gervuogių, slyvų uogienės, juodojo šokolado aromatas, kurį papildo vanilės, cinamono akcentai. Burnoje pojūtis švelnus, kur dominuoja sunokusių vaisių, miško uogų skonis lydimas švelnių taninų. Poskonis tvarus.

Pateikimas

Ragaukite šį vyną su mėsos padažais pagardintais patiekalais, sodriais raudonos mėsos troškiniais, ant grotelių keptais patiekalais bei brandintais sūriais. Rekomenduojama tiekti: 18–20 °C temperatūros.

Gamybos procesas

Gaminamas iš rankomis skinto ir 5 savaites vėdinamoje patalpoje vytinto uogų derliaus. Vynas 12 mėnesių brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse, o vėliau dar mažiausiai 4 mėnesius butelyje.

Gamintojas

„Masseria Tagaro“ – šeimai priklausantis vyno ūkis su vynuogynais plytinčiais pačiame Apulijos regiono viduryje – Itrijos slėnyje, kur pasakišką derlingo slėnio vynuogynų, alyvmedžių bei migdolų giraičių kraštovaizdį puošia kūgiški plačiai išsibarsčiusių trulių (it. trulli) stogai. Vyninė šiuo metu valdoma trečios vyndarių šeimos kartos, kurie patys itin griežtai kontroliuoja visus vyno gamybos procesus – nuo vynuogių surinkimo iki išpilstymo į butelius, taip užtikrinama aukšta vynų kokybė. „Masseria Tagaro“ vyno ūkis išsiskiria moderniais sprendimais ir inovacijomis, tuo pat metu nepamirštamos ir senosios Apulijos vyndarystės tradicijos.