Passo del Sud Appassimento Edizione 0.75L 15.0%

Raudonasis sausas vynas iš Apulijos regiono Italijoje. Pagamintas iš 40 % Nero di Troia,  30 % Primitivo,  30 % Merlot vynuogių veislių.

16.00

Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Alkoholiniai gėrimai neparduodami asmenims jaunesniems nei 20 metų.

Nuotraukos yra informacinio pobūdžio, todėl gali nežymiai skirtis nuo realaus produkto.

  • Kilmės Šalis: Italija
  • Talpa: 0.75

Aprašymas

Skonio aprašymas. Intensyvios rubino raudonumo spalvos. Išraiškingas, sodrus vyšnių, gervuogių, slyvų uogienės, juodojo šokolado aromatas, kurį papildo vanilės, cinamono akcentai. Burnoje pojūtis švelnus, kur dominuoja sunokusių vaisių, miško uogų skonis lydimas švelnių taninų. Poskonis tvarus.
Derinimo su maistu rekomendacija: ragaukite šį vyną su mėsos padažais pagardintais patiekalais, sodriais raudonos mėsos troškiniais, ant grotelių keptais patiekalais bei brandintais sūriais.
Vyno gamyba: gaminamas iš rankomis skinto, 5 savaites vėdinamoje patalpoje vytinto uogų derliaus.
Brandinimo statinėse trukmė: 12 mėnesių brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse, o vėliau dar mažiausiai 4 mėnesius butelyje.
Rekomenduojama patiekti: 18–20 °C temperatūros.

GAMINTOJO APRAŠYMAS

„Masseria Tagaro“ – šeimai priklausantis vyno ūkis su vynuogynais plytinčiais pačiame Apulijos regiono viduryje esančiame Itrijos slėnyje, kur nuostabų derlingo slėnio vynuogynų, alyvmedžių ir migdolų giraičių kraštovaizdį puošia kūgiški plačiai išsibarsčiusių trulių (tipiškas vietos statinys, it. trulli) stogai. Vyninė šiuo metu valdoma trečios vyndarių šeimos kartos, kurie patys griežtai kontroliuoja visus vyno gamybos procesus – nuo vynuogių surinkimo iki išpilstymo į butelius, taip užtikrinama aukšta vynų kokybė.

 

PAPILDOMA INFORMACIJA

Tipas:Raudonasis
Apeliacija:
Gamintojas:Tagaro
Regionas:Apulija
Kilmės Šalis:Italija
Skonis:Sausas
Talpa:0.75
Vynuogės:40 % Nero di Troia, 30 % Primitivo, 30 % Merlot