Produkto aprašymas
Skoninės savybės
Gilios raudonos su violetiniu atspalviu spalvos. Kvapas elegantiškas, kuriame justi vyšnios, miško uogos, sunokę raudoni vaisiai, šokoladas, kava, saldymedis, cinamonas. Sodrus, harmoningai subalansuotas, burnoje justi raudoni vaisiai, kuriuos lydi švelnūs taninai. Poskonis tvarus.
Pateikimas
Vynas puikiai dera su ryškesnio skonio raudonos mėsos patiekalais, troškiniais, brandintais minkštais ar kietais sūriais. Rekomenduojama tiekti: 16–18 °C temperatūros.
Gamintojas
Odoardi šeima pietų Italijos Kalabrijos regione gyvuoja nuo XV a. pabaigos. Įsikūrę jie Katancaro provincijoje, šalia miestelio Nocera Terinese. Šeimai priklausantį vyno ūkį sudaro 270 ha žemės, kurioje auga vynuogės ir alyvmedžiai, iš kurių 40 ha vynuogynų auga Savuto DOC zonos augavietėse, lygiai tokia pat dalis plyti Scavigna DOC teritorijoje. Kraštovaizdis čia kalnuotas, vynuogynai išsidėstę šlaituose, kuriuos vakaruose skalauja Tirėnų jūra. Nūdienos vyninės savininkas Gregorio Odoardi bei jo žmona Barbara Spalletta tęsia puikios kokybės vynų gamybos tradiciją, ypatingą dėmesį skirdami inovacijoms ir nuolatiniams vyno kokybės tobulinimo aspektams.