Produkto aprašymas
Skoninės savybės
Ryškios raudonos su violetiniu atspalviu spalvos. Sodrus, intensyvus sunokusių slyvų, vyšnių, serbentų, razinų, kakavos, vanilės, prieskonių aromatas. Svarus, tankios tekstūros, gomuryje justi koncentruotas vaisių bei uogų skonis, kurį lydį gausūs švelnūs taninai. Ilgai trunkančio poskonio.
Pateikimas
Vynas puikiai dera su mėsos padažais pagardintais makaronais, raudonos mėsos patiekalais, troškiniais, ant grotelių keptais kepsniais, brandintais minkštais ar kietais sūriais. Rekomenduojama tiekti: 18 °C temperatūros.
Gamybos procesas
Gaminamas iš rankomis skinto ir 4 savaites vėdinamoje patalpoje vytinto uogų derliaus. Vynas 10 mėnesių brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse.