Produkto aprašymas
Skoninės savybės
Tamsios rubino spalvos. Kvepia vyšniomis, gervuogėmis, slyvomis, salsvais prieskoniais. Vidutinio svarumo, gana intensyvaus raudonų uogų bei vaisių skonio, glotnių taninų.
Pateikimas
Dera prie mėsos užkandžių, grybų ar mėsos padažais pagardintų makaronų, ėrienos, ne itin intensyvaus skonio mėsos troškinių. Rekomenduojama patiekti: 10-18 °C temperatūros.
Brandinimas
Vynas 8 mėnesius brandinamas ąžuolo statinėse.
Gamintojas
„Aistra vyndarystei turbūt užkoduota mūsų šeimos genuose, ja užsiimame daugiau kaip 150 metų… Vyną gaminu pirmiausia sau. Tik tą vyną, kurį renkuosi ragauti pats, aš galiu parduoti…“ – Meinhard Forstreiter. Nuo 1868 metų šeimai priklausanti „Forstreiter“ vyninė išsidėsčiusi Hollenburge, Kremso prie Dunojaus apskrityje, kuri plyti Kremstalio vyno regione Žemutinėje Austrijoje. Šiuo metu vyninei vadovauja Meinhard‘as Forstreiter‘is, 2001 metais pavedėjęs iš tėvų vyninę jis kartu su žmona Isabella ėmėsi jos modernizacijos bei vynuogynus išplėtė iki 54 hektarų. Forstreiter‘iai ypatingą dėmesį skiria dirvožemio ir vynuogynų priežiūrai, nes tai, jų nuomone – puikaus vyno kokybės garantas. Didžiąją dalį šeimai priklausančių vynuogynų užima baltosios vynuogės, o jų pagrindiniai vynai gaminami iš „Gruner Veltliner“, kurių stilius varijuoja nuo lengvų, minerališkų iki svarių, kreminės tekstūros.