Aprašymas
Skonio aprašymas. Intensyvios rubino spalvos. Gausus, koncentruotas gervuogių, slyvų, saldymedžio, šokolado aromatas, jį papildo juodųjų serbentų likerio, saldžių prieskonių, miško paklotės natos. Svarus, kompleksiškas, pasižymintis glotnia tekstūra bei gausiais šilkiniais taninais. Itin ilgai trunkančio poskonio.
Derinimo su maistu rekomendacija: ragaukite šį vyną su sodriais raudonos mėsos troškiniais, čiobreliais pagardintais keptais ėrienos šonkauliais, veršienos vyniotiniu, jautienos ar žvėrienos kepsniais.
Brandinimo statinėse trukmė: vynas 14 mėnesių brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse, o vėliau dar mažiausiai 24 mėnesius butelyje.
Rekomenduojama patiekti: 18 °C temperatūros.