Produkto aprašymas
Skoninės savybės
Intensyvios rubino spalvos. Vaisiškas, elegantiškas sunokusių raudonų vaisių, gervuogių, serbentų, mėlynių, miško paklotės aromatas, jį papildo tabako, pipirų kvapai. Harmoningos struktūros, burnoje justi vaisiai, uogos bei gerai integruoti švelnūs taninai. Poskonis ilgai trunkantis.
Pateikimas
Ragaukite šį vyną su mėsos užkandžiais, raudonos mėsos patiekalais, jautienos ar žvėrienos kepsniais, brandžiais pikantiško skonio sūriais. Rekomenduojama tiekti: 16–18 °C temperatūros.
Brandinimas
12 mėnesių.
Gamintojas
Savo pirmuosius vynuogynus Sent Emiljone, tuomet žinomus „Chateau La Rouchonne“ vardu, Delacour‘ų šeima įsigijo 1994 metais. Pervadinę juos į „Chateau de la Cour“, netrukus Delacour‘ai ėmėsi vyninės bei vynuogynų atnaujinimo, vėliau ir 19 amžiuje statyto pastato restauracijos. Šiandien jiems priklauso 6,5 ha vynuogynų plytinčių Saint Emilion Grand Cru apeliacijoje ir 3,5 ha Saint Emilion AOC. 2004 metais vyndarių šeimą sudomino šalia esantis Pomerolis – „Clos des Templiers“ vynuogynai, išsidėstę kitoje gerai žinomoje Bordo regione plytinčioje Lalande de Pomerol AOC apeliacijoje, pirkinys, kuriuo išties didžiuojamasi. Nepriekaištingumas ir kokybė – taip šiandien apibūdinami „Vignobles Delacour“ vynai.