Produkto aprašymas
Skoninės savybės
Šviesios žalsvai geltonos spalvos. Subtilus žaliojo obuolio, citrusinių vaisių, baltų gėlių, džiovintos mėtos aromatas, su švelniu prieskonių akcentu. Burnoje sodrus, kartu elegantiškas, su dominuojančiomis gaiviomis citrusų natomis.
Pateikimas
Puikiai dera kaip aperityvas, prie įvairių užkandžių, ant grotelių keptų jūrų gėrybių, lengvesnio skonio žuvies patiekalų. Rekomenduojama patiekti: 8–10 °C temperatūros.
Gamintojas
Vyndarių bendrija „Cavit“ – viena didžiausių Trentino-Alto Adidžės regione, Italijos šiaurės rytuose. Įkurta 1950 metais vietos vyndariams nusprendus, jog šiame regione bendros investicijos ir rinkodara duos žymiai daugiau naudos nei pavienės pastangos, šiuo metu ji vienija 10 vyninių ir 4500 vynuogių augintojų. „Cavit“ priklausantys vynuogynai išsidėstę skirtingame aukštyje ir dirvožemyje, tai lemia asortimento įvairovę, kuriame gausu vyno gaminamo tiek iš tarptautinių vynuogių veislių, tiek iš vietinių. Gilios vyndarystės žinios, gerai organizuotas darbas, nepaliaujamos investicijos tyrimams ir naujiems projektams užtikrina puikią „Cavit“ vynų kokybę.