Aprašymas
Skonio aprašymas. Šviesiai geltonos spalvos su žalsvu atspalviu. Vynas skleidžia subtilų žalios žolės aromatą sumišusį su tropinių vaisių kvapų natomis. Gerai subalansuoto skonio, burnoje justi citrusų gaiva. Poskonis sausas, su jaučiamais citrusais.
Derinimo su maistu rekomendacija: puikiai dera su makaronais pagardintais daržovėmis ar jūros gėrybėmis, ant grotelių keptomis daržovėmis, rūkyta lašiša, keptais žuvies patiekalais.
Rekomenduojama patiekti: 10–12 °C temperatūros.
GAMINTOJO APRAŠYMAS
Vyndarių bendrija „Cavit“ – viena didžiausių Trentino-Alto Adidžės regione, Italijos šiaurės rytuose. Įkurta 1950 metais vietos vyndariams nusprendus, jog šiame regione bendros investicijos ir rinkodara duos žymiai daugiau naudos nei pavienės pastangos, šiuo metu ji vienija 10 vyninių ir 4500 vynuogių augintojų. „Cavit“ priklausantys vynuogynai išsidėstę skirtingame aukštyje ir dirvožemyje, tai lemia asortimento įvairovę, kuriame gausu vyno gaminamo tiek iš tarptautinių vynuogių veislių, tiek iš vietinių. Gilios vyndarystės žinios, gerai organizuotas darbas, nepaliaujamos investicijos tyrimams ir naujiems projektams užtikrina puikią „Cavit“ vynų kokybę.