Produkto aprašymas
Skoninės savybės
Gilios rubino su violetiniu atspalviu spalvos. Kvapų puokštėje persipina juodųjų uogų ir našlaičių tonai. Puikios struktūros bei dermės, gomuryje jaučiamą vaisių skonį lydi švelnūs taninai. Poskonyje justi gervuogės, mėlynės.
Pateikimas
Šis vynas puikiai dera su sodriais raudonos mėsos troškiniais, jautienos bei žvėrienos kepsniais, brandžiais kietais pikantiško skonio sūriais. Rekomenduojama tiekti: 15–18 °C temperatūros.
Brandinimas
Vynas 20 mėnesių brandinamas ąžuolo statinėse, o vėliau dar 8 mėnesius butelyje.
Gamintojas
Vyndarių bendrija „Cavit“ – viena didžiausių Trentino-Alto Adidžės regione, Italijos šiaurės rytuose. Įkurta 1950 metais vietos vyndariams nusprendus, jog šiame regione bendros investicijos ir rinkodara duos žymiai daugiau naudos nei pavienės pastangos, šiuo metu ji vienija 10 vyninių ir 4500 vynuogių augintojų. „Cavit“ priklausantys vynuogynai išsidėstę skirtingame aukštyje ir dirvožemyje, tai lemia asortimento įvairovę, kuriame gausu vyno gaminamo tiek iš tarptautinių vynuogių veislių, tiek iš vietinių. Gilios vyndarystės žinios, gerai organizuotas darbas, nepaliaujamos investicijos tyrimams ir naujiems projektams užtikrina puikią „Cavit“ vynų kokybę.