Produkto aprašymas
Skoninės savybės
Šviesiai geltonos spalvos vynas, kuriame skleidžiasi abrikosų, persikų, kriaušių aromatai. Harmoningos struktūros, gomuryje justi gaivios žaliosios citrinos ir salsvos vaisių natos, kurios sukuria gerą skonio balansą.
Pateikimas
Ragaukite šį vyną su žuvies patiekalais (ypač ešeriu, upėtakiu), kepta antimi, rūkytomis dešrelėmis, saldžiarūgščiais Azijos virtuvės patiekalais, ne itin intensyvaus skonio sūriais. Rekomenduojama tiekti: 10–12 °C temperatūros.
Gamintojas
Vyndarių bendrija „Cavit“ – viena didžiausių Trentino-Alto Adidžės regione, Italijos šiaurės rytuose. Įkurta 1950 metais vietos vyndariams nusprendus, jog šiame regione bendros investicijos ir rinkodara duos žymiai daugiau naudos nei pavienės pastangos, šiuo metu ji vienija 10 vyninių ir 4500 vynuogių augintojų. „Cavit“ priklausantys vynuogynai išsidėstę skirtingame aukštyje ir dirvožemyje, tai lemia asortimento įvairovę, kuriame gausu vyno gaminamo tiek iš tarptautinių vynuogių veislių, tiek iš vietinių. Gilios vyndarystės žinios, gerai organizuotas darbas, nepaliaujamos investicijos tyrimams ir naujiems projektams užtikrina puikią „Cavit“ vynų kokybę.