Vienoje didžiausioje Trentino-Alto Adidžės regione, Italijoje, įsikūrusioje vyno bendrovėje „Cavit“ gaminami vynai „Altemasi“ pelnytai vadinami kilniaisiais putojančiais vynais, nes jie daromi lygiai taip pat kaip šampanas – antroji fermentacija vyksta tame pačiame butelyje, ir vynas dar kurį laiką brandinamas su mielių nuosėdomis. Šis sudėtingas gamybos būdas (Metodo Classico) suteikia „Altemasi“ vynams daugelio mūsų taip mėgstamo sviestinių bandelių, skrebučio, sausainių aromato bei skonio, kurie harmoningai dera su egzotiškų vaisių natomis.

„Altemasi Millesimato“ ir „Altemasi Brut“ putojančių vynų gamybai naudojamos Chardonnay vynuogės, tuo tarpu „Altemasi Rose“ – Chardonnay ir Pinot Noir, visų jų vynuogynai plyti Trento DOC apeliacijoje, kuri yra tarsi sinonimas aukštai kokybei ir tradicijų puoselėjimui.